Hoe kom je aan de best mogelijke backlinks? Nou, die verzorg je zelf door middel van een blogpost als deze aan te maken. Heb volle controle over de overeenkomend content tussen de offsite en mainsite pagina.

Om met een zoekwoord waar redelijk wat zoekvolume achter zit bovenaan in Google te krijgen is zonder kwaliteit backlinks vrijwel niet mogelijk. SEO (zoekmachine optimalisatie) zegt dat links naar jouw site van hoge kwaliteit dienen te zijn. Google’s algoritme kijkt hier erg sterk naar.

Kwaliteit staat voor overeenkomst tussen backlink houdende pagina en de pagina op jouw website. Is deze overeenkomst niet voldoende zoals op een standaard startpagina het geval is heb je heel wat van deze mindere kwaliteit backlinks nodig.

Volg je de seo cursus van Zelfranken.nl en maak je gebruik van deze haar privé blognetwerk ga je zien dat kwaliteit omhoog geschoten kan worden. De overeenkomst valt namelijk tot wel 100% te optimaliseren. Het mooiste is dat je ook met kwaliteit werkt, Elementor pro en Rank Math pro zitten standaard in elk blogsite om te gebruiken. Indexatie van je aangemaakte blogposts is geen probleem. Er zijn tevens overal twee onafhankelijke indexers aanwezig. Je hoeft hier niets aan te doen.

De beste manier om aan een backlink te komen is door deze zelf te plaatsen. In de praktijk blijkt dat de Google richtlijnen over het gratis en vanzelf verkregen mooi is bedacht maar als je geen Nederlands bekend miljoenen bedrijf bent overkomt het je haast tot nooit niet.

Gelukkig wordt het steeds minder want dat gebedel is loei irritant. Iedereen houdt z’n handje op of je misschien gratis een link naar hun website wilt plaatsen. Meestal wordt er hiervoor contact via email of formulier gebruikt.

Het werkt niet eens

Bedelaars zijn tijden bezig met zoeken bij wie ze kunnen aanvragen, of het gebeurt automatisch door een robot. Soms, HEEL SOMS, is het geluk voor de bedelaar daar. Maar dan komt de bittere waarheid, de zoekterm is niet gestegen in ranking maar misschien zelfs gedaald.

Nog zoiets, als het niet goedschiks gegeven wordt dan pakken we het maar kwaadschiks. Dit door een tool als backlinks submitter te kopen. Ook hierna verschijnt de terechte teleurstelling.

Het is zo te betreuren maar complete volksstammen smeren alles en iedereen ‘kwaliteit backlinks’ aan. Mocht je niet de seo training van ZelfRanken.nl hebben gevolgd dan zie je niet wat nu een kwaliteit backlink is. Hoge authority dat kunstmatig is aangemaakt is een leuk trucje en doet verkopen. Trap er gewoon niet in. Neem als regel koop nooit een backlink.

Link plaatsing en linkbuilding zijn 2 totaal verschillende dingen, ze zijn niet eens met elkaar te vergelijken. De enige overeenkomst die ze hebben is dat ze onder offsite-seo vallen. Het meest sterke en continu bewezen vorm van linkbuilden is tier linkbuilding.

Als de overeenkomsten tussen jouw websitepagina en een andere websitepagina optimaal is, werkt dit ook optimaal. Zoals je nu aan het lezen bent op deze blogpagina gaat er een hoge kwaliteit backlink naar de MainSite toe. Controleer zelf maar in Google om te zien hoe hoog ZelfRanken.nl staat met de zoekterm backlinks.

Linkbuilding en seo op hoogste niveau

Dat zoekmachine optimalisatie u eenmaal geld kost is iets om overeen te stappen. Het is eigenlijk een kleine investering als je jouw site ten gelde wilt maken door continu inkomsten eruit te halen.

Leer linkbuilding en seo op hoogste niveau bij Zelfranken.nl de specialist in geavanceerde seo. Je komt hier achter technieken die elders niet in Nederland worden verteld. Je leert 100% iets nieuws én kan dit in de praktijk brengen op het blognetwerk van ZelfRanken.nl

Backlinks maken deel uit van linkbuilding, hoe dit zo profijtelijk mogelijk te doen? Hier komt tier linkbuilding bij kijken, het is de beste vorm van seo linkbuilding. De linkbuild-technieken zijn simpel als je het eenmaal doorhebt. En met video uitleg en voordoen is dát geen enkel probleem.