binnenbewegwijzering replato

Binnenbewegwijzering nodig voor uw bedrijfspand, hotel of ander gebouw? Replato is dé Nederlandse specialist voor bewegwijzering binnen.

Binnenbewegwijzering

Table of Contents

binnenbewegwijzering gebouw

Complete binnenbewegwijzering nodig en je hiervoor compleet laten ontzorgen? Replato ontwerpt, maakt en plaatst binnenbewegwijzering van a tot z voor allerlei grote gebouwen waar bezoekers de weg moeten vinden. In dit artikel gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden voor bewegwijzering binnen en geven we tips om rekening mee te houden.

Wat valt er onder bewegwijzering binnen?

Wanneer je binnenbewegwijzering nodig hebt in jouw pand, dan komen er veel verschillende onderdelen bij kijken. Denk hierbij o.a. aan:

 • Deurborden
 • Liftborden
 • Verwijsborden
 • Huisnummerborden
 • Foliewerken
 • Raamfolies

Daarnaast is het belangrijk dat bijvoorbeeld deurborden en verwijsborden op de juiste plek gehangen worden en dat de complete navigatie door een gebouw eenvoudig te volgen is voor een bezoeker. De binnenbewegwijzering van Replato wordt onder andere gebruikt in ziekenhuizen, appartementen complexen, verzamelgebouwen, bedrijfspanden, overheidsgebouwen en allerlei andere grote panden waar regelmatig bezoekers komen.

Bewegwijzering is niet alleen bedoeld om het bedrijf of de werkruimte er goed uit te laten zien, ze kunnen ook worden ontworpen als richtingaanwijzers om het mensen gemakkelijker te maken om te navigeren naar de plek die ze willen bereiken. Als je deze borden aan jouw bedrijfsgebouw toevoegt, zullen jouw klanten of bezoekers het gemakkelijk vinden om jouw winkel of pand te verkennen en  producten of locaties te ontdekken. Je hebt deze bewegwijzeringborden misschien opgemerkt in winkelcentra en gigantische winkelcomplexen. 

Binnenbewegwijzering komt eigenlijk overal voor. Je maakt er vaak gebruik van zonder dat je er bewust van bent. 

Binnenbewegwijzering van A tot Z

Ons voordeel is “het totale plaatje”. Niet alleen de productie of montage van binnenbewegwijzering, maar het hele pakket. Hoe fijn is dat? Wij adviseren jou om interieurbewegwijzering eventueel in ons eigen tekenatelier te ontwerpen, deze elementen in eigen fabriek te produceren en uiteindelijk op de gewenste locatie te monteren.
Complete interieurbewegwijzering met bewegwijzering probleemloos uitbesteden, zodat u meer tijd overhoudt voor andere zaken? Replato regelt het van begin tot eind.

Er ligt geen standaard bewegwijzering of ‘signing’ op de plank. Om binnen- of buitenbewegwijzering te realiseren is daar een goed doordacht plan voor nodig. In veel gevallen zijn er plattegronden, tekeningen of schetsen beschikbaar.

Wij kunnen met je meedenken om de wensen te realiseren door er samen met jou naar te kijken. Onze adviseurs kunnen je helpen met bijvoorbeeld;

 • De formaten van de elementen / borden
 • Welke materialen toe te passen
 • Welke bevestigingsmethodes toe te passen
 • Het bepalen van de plaatsing of uitlijning

Ontwerpen van binnenbewegwijzering

Als je zelf geen tekeningen en ontwerpen kunt aanleveren, kunnen wij helpen. Alles wat we nodig hebben is een plattegrond en wensen en/of verzoeken. Wij hebben diverse adviseurs in dienst die samen met onze vormgevers jouw wensen en eisen kunnen verwerken in heldere bewegwijzering of opvallende reclame.

Stel, je wilt duidelijke bewegwijzering in jouw gebouw laten plaatsen, maar je hebt alleen een logo en een overzicht van gebouwnummers en/of verdiepingen, maar geen tekeningen. geen probleem!

Onze ontwerpers kunnen helpen jouw wensen vorm te geven. Laat onze verkoopadviseurs jouw wensen weten en wij zullen je van dienst zijn. Wij ontwerpen plattegronden of complete bewegwijzeringsplannen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Onze ontwerpers maken gebruik van moderne tekenprogramma’s zoals Adobe en CorelDraw en hebben jarenlange ervaring op dit gebied.

Meer weten over binnenbewegwijzering? Neem dan contact op met Replato Bewegwijzering en Sign uit Almelo. Wij ontwerpen en maken alle producten in onze eigen Nederlandse fabriek. Wij helpen je graag verder.

Contactgegevens binnenbewegwijzering

 • Van Weerden Poelmanweg 9
 • 7602 PC Almelo
 • info@replato.nl
 • Tel:+31(0)5468611116
 • Nederland

Handige links