Business Seats

W&H Sports heeft een groot assortiment business seats. De business seats zijn in verschillende kleuren en met verschillende attributen verkrijgbaar. W&H Sports heeft voor iedere wens een passende oplossing. Wij voorzien iedereen graag van advies. Bekijk de mogelijkheden van de business seats op deze pagina. 

W&H Sports ADO Den Haag business seats

Inhoudsopgave

De afgelopen jaren heeft W&H Sports aan veel professionele voetbalclubs business seats mogen leveren. Voornamelijk in Nederland, maar België weet ons ook steeds beter te vinden. Clubs zoals Club Brugge en Beerschot zijn hier voorbeelden van.

In Nederland zijn onze stoelen terug te vinden in stadions van bijvoorbeeld ADO Den Haag, FC Twente, Feyenoord en FC Volendam. De stoelen hebben een lange levensduur en blijven lang kwaliteit uitstralen. De stoelen zijn geheel naar de wensen van de clubs aan te passen, waardoor de business seats echt een visitekaartje worden van de clubs. 

Meedenkend

W&H Sports denkt graag met je mee over wat er mogelijk is op het gebied van de business seats. Met onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij expertise opgebouwd die we graag delen.

Ruim assortiment

Voor iedere wens hebben wij een oplossing. Dit komt door ons brede assortiment aan business seats. 

Betrouwbare montagepartner

Wij werken samen met een betrouwbare montagepartner die al veel projecten heeft afgerond. Naar tevredenheid van alle betrokken partijen.

Innovatie

Wij blijven de business seats continu innoveren en houden alle trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Hierdoor bieden we altijd de nieuwste mogelijkheden aan.

W&H Sports Feyenoord business seats
W&H Sports Business seats VVSB

Aan luxe geen gebrek bij de business seats die wij aanbieden. Een manier om extra luxe toe te voegen aan de business seats is door middel van stoelverwarming. Onze stoelverwarming kan afzonderlijk worden bediend en gaan alleen aan als iemand op de stoel zit. 

Daarnaast zijn er nog een aantal opties om de business seats extra luxe te geven: bekerhouders, geborduurd logo en stoelnummering behoren tot de mogelijkheden.

Business seats project FC TWENTE
W&H Sports logo

Contact