De Italiaanse keuken is favoriet bij velen en wij snappen wel waarom. In Italië weten ze wat genieten is. Italië staat voor heerlijk uitgebreid eten aan lange tafels, een bonte verzameling mensen, levendigheid, slow food en passie. Daarom wil iedereen Italiaans koken leren, het La Dolce Vita gevoel naar je eigen huiskamer brengen.

Italiaans koken leren

Kookworkshop Italiaans: Voor de fanatieke thuiskok!

EllaMarjonskitchen biedt ook een kookworkshop Italiaans aan voor 6 of meer personen. In deze kookcursus leer je ook meer specifiek over snijtechnieken, kooktechnieken, tips en de producten die worden gebruikt. Ontdek nieuwe smaken en recepten uit diverse streken van Italië. Dus schrijf je gezellig samen met een partner of vriendinnen in voor deze kookworkshop Italiaans en maak een culinaire avond mee vol inspiratie en nieuw inzicht op de eerste levensbehoefte!

Leer meer over de Italiaanse keuken, diverse streekgerechten en zelf pasta maken! Deze kookworkshop Italiaans is zowel voor beginners als meer gevorderde kooktalenten. De Italiaanse keuken is heel breed, maar ook erg geraffineerd. Je eigen pasta maken met natuurlijk een perfecte saus daarbij! Daarnaast ook natuurlijk de antipasti om de maaltijd mee te beginnen. Ook behandelen we fijne techniek voor het maken van risotto. Deze kookworkshop Italiaans bevat uiteraard de basis van de Italiaanse keuken.

Iedere streek in Italie heeft zijn eigen gerechten en producten die vaak ook zijn geregistreerd en ook beschermd per streek. Producten zoals Parma ham en Parmazaanse kaas mogen alleen uit het gebied Parma komen. Italië heeft het meeste streekproducten die zijn geregistreerd ter wereld.

Je leert spelenderwijs Italiaans koken.

Misschien dacht je dat er in jou geen kooktalent aanwezig was, na het volgen van de kookworkshop Italiaans weet je dat je je hebt vergist. Iedereen kan leren koken, het is alleen een kwestie van de juiste materialen en weten hoe ze te gebruiken. Verras je familie en vrienden met zelfgemaakte Italiaanse gerechten. Heerlijke bruschetta, risotto en je eigengemaakte pasta.

Pasta, pizza, lasagne, tiramisu… Wie houdt er niet van de Italiaanse keuken? De Italiaanse kookworkshop is geschikt voor elk type feest of het nu een vrijgezellenfeest, teamuitje of verjaardag is. In een huiselijke en gezellige sfeer ga je tijdens de Italiaanse kookworkshop, gegeven door schrijfster Ella Marjon, heerlijke en tegelijkertijd verrassend eenvoudige Italiaanse gerechten bereiden. Samen koken, uitgebreid dineren en natafelen. Afsluiten met koffie en wellicht een lekkere bonbon. Net zoals in Italië!

Kookworskshop Italiaans eighen pasta maken

Italiaans zonder kaas?

Mocht er iemand met een lactose intolerantie in jullie gezelschap zitten, vergeet dit dan niet door te geven! Italiaans koken zonder kaas kan zeker, maar het vraagt wel wat aanpassingen.

Deze kookworkshop is ongedwongen, maar er is tijdens de workshop alle gelegenheid om vragen te stellen. En jullie kunnen natuurlijk ook leren van elkaar. Gemiddeld duurt de workshop een kleine twee uur, waarna we samen alles gaan proeven. Voor groepen groter dan 6 personen hanteren we een lagere prijs om samen Italiaans koken te leren.

Informatie en aanvragen via: info(apestaartje)ellamarjon.nl