Videograaf bruiloft

videograaf bruiloft
Inhoudsopgave

Bruiloft filmen

Laat je bruiloft filmen door een ervaren videograaf bruiloft. Tegenwoordig zie je geen bruiloft meer zonder een trouwvideograaf. Het is echt een unieke manier van terug kijken op jullie bruiloft. Als een beeld meer zegt dan duizend woorden, wat zegt film dan wel niet? Helemaal onder de jongere generatie is film erg populair. Soms kom je zelfs bruidsparen tegen die een trouwfilm belangrijker vinden dan foto’s! Het is vrij simpel. Een trouwfilm is levendiger dan foto’s. Investeren in een videograaf op jullie bruiloft is daarom ontzettend waardevol.

Videograaf bruiloft

Met een trouwfilm van jullie huwelijk gemaakt door een videograaf bruiloft kunnen jullie de trouwdag van begin tot eind terug kijken. Zo leuk om al die momenten weer eens te zien! Een videograaf zal op jullie bruiloft onopvallend aanwezig zijn, en dit is erg belangrijk. Ook zal hij neutraal gekleed zijn, zodat hij niet opvalt tussen alle daggasten. 

Een trouw videograaf filmt jullie bruiloft met professionele camera’s. De meeste videograden gebruiken ook een drone. Dit is altijd een leuke toevoeging aan de film. Vele trouwfilms zijn tegenwoordig ook 4K kwaliteit. Met het oog op de toekomst is dit erg fijn. Het is namelijk 4 keer zo scherp dan full hd (1080p). 

Hoe ben je videograaf geworden?

Ik heb alles zelf aangeleerd. Ik ben veel filmpjes op YouTube gaan kijken, en ben daarna veel gaan oefenen. Niet veel later mocht ik mijn eerste trouwfilm maken. Ik deed dit gratis, omdat ik ook echt moest oefenen. Deze films heb ik uiteindelijk ook gebruikt voor mijn portfolio. Het daaropvolgende jaar heb ik 15 bruiloften mogen filmen. Inmiddels ben ik in mijn 3e jaar, en heb ik al veel trouwfilms mogen maken en daar ben ik erg dankbaar voor.