zzp website laten maken

ZZP Website laten maken? In dit artikel geven we je tips om op te letten, wanneer jij een website wil laten maken voor jouw onderneming. 

ZZP Website laten maken

Inhoudsopgave

zzp website laten maken door frank brinks

ZZP Website laten maken tips

In dit artikel geven we enkele handige tips voor het laten maken van een nieuwe website voor jouw bedrijf. Waar moet je op letten bij het kiezen van een webdesigner, welk content management systeem is verstandig om te gebruiken en waar moet je nog meer op letten bij het (laten) maken van een nieuwe website voor je bedrijf.

Maak regelmatig nieuwe content

Zowel de hoeveelheid als de actualiteit van de inhoud zijn belangrijk voor zoekmachines, dus het is belangrijk dat je een plan maakt om kwaliteitsartikelen en/of blogposts op jouw zzp website en op externe sites die naar jouw site linken te publiceren. Als je hoog wilt scoren in de resultaten van zoekmachines en mensen wilt aanmoedigen om keer op keer naar jouw site terug te keren, moet je de website zo vaak mogelijk bijwerken met nieuwe en relevante inhoud.

Naast statische pagina-inhoud en artikelen, zijn testimonials een geweldige vorm van inhoud om op je website te plaatsen. Het vragen van getuigenissen van jouw klanten en deze vervolgens op jouw website publiceren, is een geweldige manier om nieuwe inhoud van hoge kwaliteit op jouw site te plaatsen die jouw kleine bedrijf aantrekkelijker maakt.

Zorg ervoor dat de inhoud een passende,  tone of voice gebruikt die mensen graag lezen.

Installeer meting tools op de zzp website

Maak gebruik van beschikbare data om je te helpen het verkeer en de prestaties van de website te analyseren door Google Analytics en Google Search Console (beide bij voorkeur via Google Tag Manager) en Bing Webmaster Tools te installeren. Deze tools kunnen worden gebruikt om de volgende soorten informatie bij te houden:

 • Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse bezoekers aan jouw site
 • Aantal weergaven op elke pagina van jouw site
 • “Bouncepercentage”: het percentage gebruikers dat naar uw site komt en weer vertrekt nadat ze slechts één pagina hebben bekeken (de algoritmen van Google geven hogere rankings aan websites met een laag bouncepercentage, in de veronderstelling dat bezoekers meer tijd op de site doorbrengen en vind het waardevol.)
 • Gemiddelde tijd die bezoekers op de site doorbrengen
 • Crawlfouten op uw site (fouten die de zoekmachines op uw site hebben gevonden bij het crawlen van de inhoud)
 • Gebroken links op de site
 • Zoekwoorden die gebruikers naar uw site leiden
 • Backlinks naar uw site
 • Downloadtijd webpagina
 • Andere informatie die u kan helpen uw SEO te verbeteren

Zorg dat de zzp website netjes onderhouden wordt

Het is belangrijk om te zorgen dat jouw zzp website altijd goed onderhouden is. Plan hier vaste momenten voor en voer updates op tijd uit. Kijk op deze momenten direct naar de belangrijke data die je bijhoudt, zoals beschreven in het vorige hoofdstuk. Hierdoor weet je goed hoe jouw website ervoor staat en voorkom je problemen met de zzp website.

ZZP website laten maken door Frank Brinks

Wil je liever niet jouw website zelf maken of zelf voor onderhoud zorgen? Frank Brinks Online Resultaat uit Doetinchem is de specialist in het maken, onderhouden en beheren van websites voor zzp’ers. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het maken van websites in WordPress, Duda, Lightspeed, Magento, Shopify en andere content management systemen.

Wij vertellen je graag meer over de mogelijk heden voor jouw onderneming. Een website laten maken is een onmisbaar onderdeel van jouw online aanwezigheid. Het straat professionaliteit uit en biedt potentiële klanten belangrijke informatie. Maak een afspraak en we geven jou advies voor jouw zzp website.

Contactgegevens ZZP website laten maken

 • Frank Brinks Online resultaat
 • Hanzestraat 39
 • 7006 RH Doetinchem
 • info@frankbrinks.nl

Handige links